Sorgente Kinderkompas ©

Het Sorgente Kinderkompas© is een compleet en objectief overzichtvan alle drinkvoeding, sondevoeding, dieetzuigelingenvoeding
en stofwisselingspreparaten voor kinderen. Dit handige naslagwerk isgratis beschikbaar voor onze verwijzers.

Download PDF

kompas

 

Teamkaartje Dieetzuigelingenvoeding

Op dit kaartje staat het telefoonnummer en e-mailadres van het betreffende team. Op de achterkant kunt u het dieetvoorschrift voor uw cliënt en de dosering invullen.

Download PDF

teamkaartjeKV

 

Naar huis met kindervoeding Stap voor stap

In deze brochure wordt onze dienstverlening toegelicht met betrekking tot de levering van medische voeding voor kinderen van 0-18 jaar.

Download PDF

bambino

Bambino

Bambino is een magazine voor ouders van kinderen met koemelkallergie. In dit magazine wordt onder andere ingegaan op de diagnose en vergoeding van dieetzuigelingenvoeding en het starten met bijvoeding.

Download PDF

 bambino

Infokaart: De introductie van bijvoeding

Deze infokaart is opgesteld voor ouders van kinderen met koemelkallergie. De kaart gaat in op de introductie van diverse voedingsmiddelen. Hoe start u met bijvoeding en waar moet u op letten? Ook daar wordt aandacht aan besteed.

Download PDF

introductie

Infokaart: Advies bij veel voorkomende voedingsproblemen

Deze infokaart geeft adviezen en tips voor kinderen die veel spugen, krampjes of verstopping hebben en voor (zeer) hongerige baby’s.

Download PDF

 adviesveelvoorkomende

Dagboekschema. Introductie Bijvoeding

Dit schema kunt u gebruiken als uw kindje voor het eerst bijvoeding krijgt. U kunt bijhouden welke voedingsmiddelen u aan uw kindje geeft en hoe het daarop reageert.

Download PDF